Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η Εxotic Cars είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα και εξειδικεύεται στον τομέα της ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ο στόλος της εταιρείας διαθέτει περισσότερα από 30 θρυλικά μοντέλα, όπως τα πολυτελή Audi R8,Ford Mustang Gran Turismo Ecoboost 2.3, Mercedes Benz S-Class, επιβλητικά jeep Range Rover Sport  Dynamic Stealth, Range Rover Evoque, Porsche Cayenne,τα εμβληματικά Dodge Brothers 1922 και Mustang 1966 αλλά και τα mini bus Mercedes Spinter, Mercedes V-300D, τα οποία είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση για όσους επιθυμούν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι παροχές της εταιρείας περιλαμβάνουν την ενοικίαση πολυτελών αυτοκίνητων με οδηγό (chauffeur)  για εταιρικές ή προσωπικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και τη μεταφορά VIP προσώπων. Ακόμη, περιλαμβάνουν την ενοικίαση με vintage αυτοκίνητα για γάμο και πολυτελή αυτοκίνητα για να σας συντροφεύσουν στην πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής σας.

Η εταιρεία έχει σαν γνώμονα την άριστη ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση ενός απαιτητικού κοινού σε απολύτως προσιτές τιμές.

Αναβαθμισμένη Εμπειρία Μεταφορών

Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με αξιοπιστία σε κάθε σας αίτημα, άμεσα και με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας για εσάς τις  καλύτερες συνθήκες.

Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας εξυπηρετήσουμε.

Υπηρεσίες Γάμου

Πρωτοτυπήστε την ημέρα του γάμου σας και προχωρήστε στην ενοικίαση ενός πολυτελούς και ιδιαίτερου οχήματος σε προσιτή τιμή.

Υπηρεσίες VIP

H Exotic Cars αναλαμβάνει με απόλυτη διακριτικότητα τη μεταφορά κάθε σημαντικού προσώπου (VIP) από οποιαδήποτε σημείο εσείς επιθυμείτε, εξασφαλίζοντάς σας πολυτέλεια και ασφάλεια.

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Δώστε στην εταιρική εκδήλωση που οργανώνετε το prestige που της αξίζει.

Media Events

Διασφαλίστε την καλύτερη δυνατή προβολή σας, με τα μοντέλα αυτοκινήτων και την αξιοπιστία της Exotic Cars.

Bachelor / Bachelorette

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, λίγο πριν το πιο όμορφο γεγονός της ζωής σας.